Als de basis goed staat, loopt alles vanzelf

Als therapeut zoek ik niet naar een concrete oplossing voor de korte termijn, maar naar een duurzaam resultaat. Waarmee je in principe voor de rest van je leven verder kunt. Omdat je jezelf beter leert kennen en hierdoor uiteindelijk jezelf beter op koers kunt houden. Je welzijn verbetert en dat heeft een dubbel effect: je komt makkelijker uit jezelf in beweging en je wordt niet zo snel ziek – wat voor jou, je team én je werkgever weer winst is.

Breng jezelf in een sterkere uitgangspositie

Werken aan jezelf vraagt lef en doorzettingsvermogen. Je moet openstaan voor je gedachten, je angsten, je verleden en toekomst. En diep naar jezelf durven kijken om je talenten te herkennen en je belemmeringen weg te nemen. Je leert om weer in contact te staan met jezelf en van jezelf te houden, maar ook om anderen te begrijpen en te waarderen. Alleen dan ervaar je waar jouw kracht ligt en hoe jij élk team sterker kunt maken.

Respect, dát is de sport!

Al zoek je samen met mij de grenzen op, nergens gaan we die grenzen over. Egofix respecteert jouw grenzen en begeleidt jou op je weg. Maar je doet het zélf! Die verantwoordelijkheid kun je niet bij een ander leggen: jij zit aan het roer, jij zet de lijnen uit, jij geeft het doel en tempo aan, jij bepaalt wat kan en wat (nog) niet kan! Dan kan het soms hard tegen hard gaan. Maar het resultaat is dat je als winnaar uit de strijd komt.

1