Toen ik kwam had ik veel last van mijn verleden en merkte ik dat mijn energie heel laag was. Ik zat soms in een slachtofferrol en daar wilde ik graag uit.

Sinds ik bij Sandra ben beweest kan ik mijzelf weer op de 1e plaats zetten en van daaruit ook weer een ander helpen. Ik heb mijn verleden verwerkt en dat heeft mij gebracht dat ik mijzelf weer leuk vind en rust heb in mijn hoofd.

Susan // ZZP

Toen ik bij Sandra kwam had ik een drie-stappen-plan.

Vertellen – oplossen – klaar.

Uiteraard ging het heel anders. Sandra heeft mij geleerd dat de oplossing niet in het ‘vertellen’ zit, en dat wat is geweest ook niet ‘op te lossen’ is.

Door de technieken die zij toepast heb ik leren inzien, loslaten en verwerken. Dit maakt dat ik mij nu totaal anders voel dan voorheen. Ik weet nu ook dat gedachten altijd samenhangen met emotie en lichamelijke gewaarwordingen, waardoor ik beter naar mijn lichaam kan luisteren en kan bepalen wat ik nodig heb.

 

Danae Harink // Kapster

Sinds ik bij Sandra ben geweest heb ik veel minder last van mijn emoties. Ik kan er gewoon over spreken en ik voel me daardoor veel zekerder. Eerder had ik al andere therapie gevolgd, maar ik had het gevoel dat er nog wat zit. Door deze vorm van therapie heb ik geleerd hoe ik kan luisteren naar mijn lichaam en hoe ik om kan gaan met mijn emoties. Dat maakt oa. dat ik mij niet meer laat drijven door angst, kan accepteren dat het er is en er niet meer bang voor hoef te zijn.

Ook is er aandacht geweest voor rouw. Ik wist niet dat het er nog zat, maar het voelt goed dat we daar aandacht aan hebben besteed. Het vertrouwen op mijn eigen instinct is gegroeid en ik ga vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Sandra neemt de tijd en is rustig in haar begeleiding. Als het even niet lukt is zij doortastend, maar erkent altijd wie ik ben en waar mijn grenzen liggen.

Leonie // Pedagogisch leidster

Sandra is fijn, warm en kundig. Vanaf het eerste moment prikt ze door de ‘bubbel’ heen. Zij geeft jou de regie over het proces en stuurt aan waar nodig. Hierdoor ga je er zelf ook meer over nadenken dan wanneer je volgt. Oprechte interesse en een fijne gesprekspartner. Stelt de juiste vragen en maakt de juiste constatering en geeft je de middelen om hierop te kunnen reflecteren. De bewustwording van mijn eigen situatie en de tools die ik heb meegekregen geven mij het vertrouwen om weer goed door het leven te kunnen gaan. Ik weet dat als ik in de toekomst behoefte heb om te praten dat ik zeker weer terug ga naar Egofix!

R. Gutierrez Moreno // Servicemanager in Finance

De aanpak van Sandra is goed.
Ik vond het prettig om te kijken naar de oorzaak van mijn klachten.
Ze beperkt zich niet tot de cognitie maar werkt daarnaast ook op emotioneel en somatisch niveau en laat je dat ook ervaren.
Zo weet ik wat mijn lichaam mij vertelt en kan ik daar ook naar handelen.
Dit heeft mij innerlijke rust gebracht en dat is waar ik voor ben gekomen.

M. Ridder // Zelfstandig ondernemer

Sandra heeft me op een krachtige manier nieuwe inzichten gegeven waarmee ik weer verder aan de slag kan. Ze voelt goed aan wat er nodig is om een stap te maken. Vragen als ‘waarom reageer ik nu zo, waarom raakt dit me?’ weet ik hierdoor al veel beter te beantwoorden, ineens klinkt het zo logisch. Ze heeft me geholpen om weer een deel van mezelf beter te begrijpen en te omarmen, maar ook om mezelf beter te ‘bewapenen’ voor de toekomst. Haar werkwijze past goed bij me, down to earth en confronterend op een empathische manier.

A. Veld // Leiding gevende

Ik zag in het begin erg op tegen therapie en ondanks dat het vaak heel moeilijk en confronterend was heb ik er wel enorm veel aan gehad. Het geduld, de persoonlijke aanpak en aandacht van Sandra heeft mij hier echt doorheen geholpen. Ik heb nu een aantal handvaten die ik kan toepassen in het dagelijkse leven en die hebben nu al resultaten opgeleverd en mij meer rust gegeven.

F.J. van Asselt // Ondernemer

Sandra heeft mij enorm geholpen. Ik kwam bij haar toen ik totaal was opgebrand. Mijn gedachten wereld was één grote warboel. Sandra heeft me handvaten gegeven, zodat het rustiger werd in mijn hoofd. Ze gaf me inzicht in de impact van mijn gedachten op mijn gevoelsleven. Ze gaf me een nieuwe manier van denken wat me zo veel meer rust geeft.

R. Wagteveld // Verpleegkundige
1